tisdag 4 januari 2011

Klacken

Untitled-1

Kan gå fort åt båda hållen på Vänern :)

7 kommentarer:

 1. Hej! Innebär detta att strömmen blir billigare (tänkte på de vindkraftverk som står där)?
  Betalar idag 5:-/kw med ett mycket förmånligt avtal jag tecknat men man gör ju allt för att spara nu för tiden.

  Tänkte också med hänsyn till vinden om det finns någon risk att fiskstimmen skingras i mitten så de tvingas gå åt varsitt håll? Ex Nord mot Takenes fastland eller söder så fisken tvingas ut på mer okända vatten där det finns betydligt större fiskar så som tonfisk och helleflundra?

  Tänkte också ge goda men framförallt positiva besked om att min fladen-utrustning nu är funnen och återtags på andra tillvägagångssätt än de som står skrivna i lagen men nu är de tillbaka!

  SvaraRadera
 2. ph34r the t00>Na :(

  roligt att höra om dina fina falden utrusting finns det möjlighet att få prova den för en stor summa pengar?

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Hej Oskar och hoppas du haft en bra helg!
  Du behöver givetvis inte betala för att få prova utrustningen men måste ändå belysa att det kan finnas en ersättningsskyldighet om något av dragen skulle förgås under någon av våra fisketurer.

  Vid närmare eftertanke börjar jag fundera över om det verkligen känns rätt att använda dragen just nu med tanke på att jag har hört att det kan vila någon judisk förbannelse eftersom jag var tvungen att tillgripa dem med en högre grad av handgemäng, men å andra sidan,så var de ju mina från början.

  Jag vill trots detta inom den närmaste tiden inte utsätta vår eventuella fisketur för mer dålig karma än den som redan tyvärr förföljt mig sedan -86 och med det i åtanke bör vi kanske avvakta tills det känns mer "lugnt", för bådas skull.

  Jag har dessutom kontroversiellt börjat inhalera ansenliga mängder inför den återkommande svininfluensa epidemin då en kunnig person på ett forum hävdade att detta skulle vara bättre.

  SvaraRadera
 5. Hej,

  Det har blivit allt tydligare för mig att din blogg inte verkar vara speciellt seriös eftersom det hittills mer eller mindre rört sig om en monolog ifrån min sida, och kanske inte just den seriösa fiskedialog som jag sökt efter.

  Kanske är det så att du inte längre tycker fiske är roligt eller så är det helt enkelt så att du helst vill avstå all kontakt med mig, vilket jag i sådana fall har överseende med.

  Bästa hälsningar

  Robin

  SvaraRadera
 6. Hej igen!

  Har tänkt mycket på mitt senaste inlägg och både samvetsplågad och förnärmad väljer jag nu att ta ett kliv fram för att be dig om ursäkt; Inlägget var varken rättvist eller speciellt trevligt så hoppas att du genom att godta denna ursäkt också ser en väg att försöka återkoppla den kontakt vi tidigare haft.

  I otaliga försök att hitta något att bryta isen mellan oss hittade jag denna expedition. Här kommer mycket vi få mycket tid att gå igenom och dela olika erfarenheter:

  http://www.travelreport.se/resenyheter/ostersjons-enda-gaykryssning-kastar-loss-igen/

  Med vänliga hälsningar

  /Robin

  SvaraRadera
 7. lol =(((8(8((LlOlOlll jag är mållös, tackar för er erbjudandet och tackar bestämmt JA!

  SvaraRadera