onsdag 9 februari 2011

Lake tur

Lägret
Stort hål ett par meter från sista spöt.
Snickarkorv och grillad fisk på menyn!

Gick ut ganska tidigt. Knaka och braka i isen hela kvällen med några rejäla smällar. Isen var väldigt ojämn skiljde 30 cm på tjockleken på bara 20m ungifär. Tyvärr inte ett napp, men fin kväll vindstilla och chocklad fylld bannan på grillen till efterrätt :D Kommer bli kallt igen i dagarna så tar det väl lite lungt med fisket ett par dagar, även slut på agn :(

 


HAhahAHhahHA vilken jävla hjälte! Snart Åker jag o Dan ut och testar Lakfiske på hemma vatten, får se om det blir något!

måndag 7 februari 2011

Nya tackel

Jigghuvuds anording

Självlysnade färg på torkning
Fixat lite nya tackel till kommande lakfiske!

söndag 6 februari 2011

Lake tur

Liten lake.

Jag Dan och Erica gjorde en kort Lak fiske tur ikväll, hade ett bra hugg precis innan sista spöet var i lagt som var mistänkt lite finare fisk som släppte. Efter det fick vi en liten lake sen var det stendött.

tisdag 1 februari 2011

Ismete

Ny kulor!  
Så jävla trött på orginal "indikatorn" på vipporna som hoppar av, så ska man krångla för att få på dom igen ute på isen i kyla och ibland mörker. Köpte 4 ganska stora frigolit kulor på Panduro för en 10a styck  som jag spreja med bilteams hobby lack Flour/orange blir en jävla lyster efter några lager! Dessa kommer man att se bra även på långt håll förhoppnigsvis.